Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

H Samsung παρουσιάζει ένα νέο home screen launcher το Terrain Home



Η Samsung παρουσίασε ένα νέο app launcher που ονομάζεται Terrain, που αναπτύχθηκε από την Samsung Accelerator, το οποίο έχει ως στόχο να κάνει το τηλέφωνό σας "απλούστερο και πιο βελτιωμένο βάζοντας τα πάντα που σας ενδιαφέρουν σε ένα μέρος," κυρίως υπό τη μορφή καρτών παρόμοια με το Google Now.

Το Terain Home αποτελείται από τρία τμήματα, στα οποία μπορεί κάποιος να έχει άμεση πρόσβαση κάνοντας swipe από αριστερά , δεξιά και από κάτω προς τα πάνω. Η πλευρική οθόνη είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό παρέχοντας πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας επαφές, feeds από το Facebook ή την αγαπημένη σας ιστοσελίδα (μπορείτε να επιλέξετε από αρκετές επιλογές), ένα κέντρο ελέγχου με στοιχεία, όπως Wi-Fi και Bluetooth, φωτογραφίες γκαλερί σας, πληροφορίες για τον καιρό και πολλά άλλα.





Το τμήμα αναζήτησης είναι παρόμοια με το Google Search, και δείχνει τις εφαρμογές, τις επαφές, τις ρυθμίσεις σας και άλλες πληροφορίες για να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ενώ, επίσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο, στο κατάστημα Play, το YouTube και άλλες υπηρεσίες . Υπάρχει επίσης ένα πρότυπο αρχική οθόνη στη μέση (μεταξύ του sidebar και τη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών), όπου μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις παραδοσιακά app και widgets σας, με λίγες επιλογές προσαρμογής, όπως το μέγεθος των εικονιδίων.


Το Terain Home είναι επί του παρόντος σε beta, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά για μια πρώτη εκδοχή, αν και υπάρχουν περιπτώσεις lag. Είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Play για συσκευές που τρέχουν Android 4.2 και άνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: